A Léda étteremről...

Éttermünkben immár negyedik éve szolgáljuk fel a finomabbnál finomabb falatokat vendégeink számára. Négy év alatt ez a kis családi vállalkozás ideáig nőtt, amire mi nagyon büszkék vagyunk, weblapunkkal és az online rendeléssel is ezt építjük tovább. Törzsvásárlói kört sikerült kialakítani, ami a minőséget, és a kiszállításnál pedig a maximális gyorsaságot igazolja, nem egyszer 20-30 perc alatti idővel! Teraszunkat évről évre tágasabbá tettük, hogy még többen tudják élvezni az adyligeti nyári vagy kora tavaszi- késő őszi napsütést!

Festői környezet, a legfinomabb ételek, és óriási választék, közel 150 különböző fogás közül választhat a hozzánk betérő! Magyaros ételek, modern konyha, paleo és sous vid finomságokkal is rendelkezünk! Természetesen a vegetáriánus ételek kedvelőire is gondoltunk! Pizzáink a környék kedvencei! 

És ami a legfontosabb, mindezt remek áron adjuk!

Natasa, a feleségem, az orosz konyha ínyencségeit csempészte be az étlapra, úgy mint a pelmenyit, a borscs levest vagy édességeket - Vinyipuh, és a Napóleon süteményeket.

Fiaim kedvencei is felkerültek az étlapra, a nagysikerű Thompalacsinta - nutellás palacsinta vanillia fagyival és a Zozó féle Holstein szelet - natúr csirke tükörtojással, körettel,

Ilyen és ehhez hasonló dolgokkal próbáljuk még inkább elvarázsolni vendégeinket, bizton mondhatjuk, sikerrel. Ennél jobb visszajelzésre nincs is szükségünk...

Klasszikus környezet, kockás terítő, és a mosolyunk mindehhez teremt otthonos környezetet nálunk, amiből nem vagyunk hajlandóak lejjebb adni.

Idén már különteremmel is rendelkezünk, illetve zongorás, zenés aláfestéssel szolgálunk a hétvégi vendégeinknek! 

Önt is várjuk egy finom ételre, vagy csak klikkeljen, és már házhoz is visszük!

Tisztelettel

Zoltán és Natasa

üzletvezetők